Plant-Vaardig - cursussen en workshops bloemschikken
Workshops 

Een workshop is vaak een eenmalige activiteit waarbij een leuk bloemstuk wordt gemaakt en alle materialen klaar liggen. 
17 november         plantaardige lamp
Aanvang: 13.30 uur 
We maken een werkstuk met verlichting er in… een soort plantaardige lamp. Het werkstuk is lang houdbaar, en geeft veel gezelligheid tijdens de donkere winter maanden. 

Prijs: 40 euro 
VOL

----------------------------------------------------

1 december      adventskrans
aanvang: 13.30 uur
we maken een krans waarbij 4 kaarsen zijn verwerkt voor advent. De krans wordt sfeervol opgemaakt met diverse natureltinten, diverse groen materialen, dennenappels en decoraties.

Prijs: 35 euro
nog 3 plaatsen vrij


--------------------------------------------------------------------------

workshops kerst:

Voor kerst zijn er verschillende data
je kunt kiezen uit  verschillende werkstukken:


--------------------------------------------------------------------
3 kandelaars op plateau
Op een houten plateau zetten we 3 kandelaars van hout/keramiek. Je kunt kiezen uit kandelaars in crème, grijs of groen. (bij aanmelding aangeven)
Bovenop deze kandelaars wordt een klassieke schikking gemaakt met o.a. veel groen, kerstballen, dennenappels en bijzondere lampjes. De kleur van de kerstballen kun je zelf kiezen.
Prijs: 37 euro

----------------------------------------------------------------------------
glazen schaal op voet  
Op een glazen schaal op voet maken we een sierlijke schikking met gebogen lijnen van grassen, orchidee bloemen, dennengroen en waxpeertjes. De kerstballen zijn transparant.
Prijs: 45 euro

-----------------------------------------------------------------------------

houten tafelversiering
op een houten boomstam maken we een natuurlijke schikking. Kosten: 40 euro.

Let op: voor nieuwe aanmeldingen: deze schikking kan niet meer gemaakt worden op de lange uitgeholde boomstam... (deze zijn niet meer leverbaar.) Het werkstuk kan eventueel gemaakt worden op een houten rechthoekige bak waar grillige takken in verwerkt worden. Het werkstuk wordt dan verder hetzelfde... met 2 amaryllis bollen, diverse dennenappels, elfenbankjes, mos en dennengroen. Kerstballen kunnen verwerkt worden in kleur van eigen keuze. De kosten zijn dan 35 euro.

8 december        kerst
10.00 uur nog 1 plaats vrij
14.00 uur  nog 3 plaatsen vrij

15 december      kerst
10.00 uur  VOL
14.00 uur  VOL

20 december     kerst graftak
19.30 uur  VOL
Je leert hoe je een bloemstuk voor op het graf kunt maken. Er worden ook hyacinten gebruikt, maar die waren nu nog niet leverbaar. Je kunt zelf kiezen welke kleur kerstballen/lint etc. je wilt gebruiken.
Workshops voorjaar 2019:
9 februari: 13.30  uur                     Hartvormig boeket 
We maken een frame van berengras in de vorm van een hart. In dat frame  maken we  een boeketje met o.a. rode rozen             Kosten: 30 euro ---
-------------------------------------                                                     2 maart: 13.30 uur      Plateau met draadconstructie Op een houten plateau plaatsen we ijzerdraden waarop plantaardige materialen                                  worden verwerkt.                                kosten: 35 euro -----------------------------------------------------------------------------------------------------16 maart:  13.30 uur              Bundel We maken een bundel van takken. Hiertussen worden bloembolletjes en buisjes met                       bloemen en groen verwerkt. De bundel kan zelfstandig staan.               kosten: 30 euro --------------------------------------------------------------------------------------------------13 april           10.00 uur en 14.00 uur           Pasen Op 2 pinnen worden sierlijke puntige nestjes gemaakt, die vervolgens worden opgemaakt                       met lieve voorjaarsbloemen, eitjes en veertjes.                                    Of Een gezellige tafelversiering op een ovale ondergrond met veel bloemen, eitjes en veertjes. Kosten (voor 1 van beide werkstukken) : 40 euro --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------11 mei : 13.30 uur                  Krans met wol We maken een krans van plantaardig materiaal, waar een krans omheen verwerkt                                wordt die omwikkeld is met wol. Zo wordt het een sfeervol en bijzonder werkstuk.  Kosten: 35 euro --------------------------------------------
foto's van deze werkstukken verschijnen vanaf januari op deze website.

Voorwaarden workshop:  
Een workshop gaat door bij minimaal 6 deelnemers en er kunnen maximaal 10 personen per workshop deelnemen in onze lesruimte aan de Oude Deldenseweg 3 te Neede.
Voor grotere groepen kan een andere locatie worden gezocht..
De betaling vindt plaats tijdens de workshop: je kunt contant of met de pin betalen.


Indien korter dan 24 uur voor aanvang wordt afgemeld, dan wordt de helft van het bedrag van de workshop in rekening gebracht in verband met de inkoop van de bloemen/materialen.
 
Het is ook mogelijk om op afspraak een eigen datum te plannen voor minimaal 6 personen. 
 
 
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint